Lakasriaszto-komarom.hu - Riasztó - távfelügyelet Komárom, Kisbér, Ács, Almásfüzitõ és vonzáskörzetében.
         
 


Telefonos ügyfélszolgálatunkhívjon minket:
 
+36 34 200 373
+36 20 333 77 88

 
 
Rólunk

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapata a lehetõ legbiztonságosabb GPRS átjelzéssel és megbízható Paradox riasztórendszereivel már több ezer ügyfélnél bizonyította vagyonvédelmi rendszereinek kifogástalan minõségét és 24 órás távfelügyeleti szolgáltatásának hasznosságát. Társaságunk törekszik az ügyfeleinek gyors, pontos és megbízható kiszolgálására és velük az éveken keresztül tartó hosszútávú és precíz együttmûködésre.
 
   

 

         
 

Az Elektronika Vonala Security Kft 2007 óta van jelen változatlan jogi formájában a vagyonvédelmi piacon. Ezen idõ alatt egyik meghatározó szereplõjévé nõtte ki magát a távfelügyeleti piacnak.
Távfelügyeletünk indulása óta több helyen így Komárom és Kisbér területén is elindítottuk saját kivonuló járõrszolgálatunkat.
Társaságunk rendelkezik a tevékenység végzéséhez szükséges minden engedéllyel, tagja a vagyonvédelmi kamaránat, ISO9001 minõségirányítási rendszert mûködtet és e szerint végzi tevékenységét.
Cégünk nem foglalkozik a vagyonvédelem minden egyes szakmájával, kizárólag az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek tervezésével, telepítésével, karbantartásával és a hozzá tartozó távfelügyeleti szolgáltatással és járõrszolgálattal, ezáltal ennek az ágazatnak a végzését professzionálisan végezzük.

 
 
 

 
Személyes megbeszélésért hívja a következõ számok egyikét: +36 34 200 373 vagy +36 20 333 77 88. Helyszni felmérést díjmentesen végzünk!

  
 

Riasztórendszer és távfelügyeleti szolgáltatás választása esetén célszerû minden esetben olyan vállalkozást választani aki egyben elvégzi a szerelési, kiépítési munkákat és õ maga a távfelügyeleti szolgáltató is! Így elkerülhetõ késõbbiekben az esetlegesen felmerülõ problémák orvoslásánál annak az esete amikor a távfelügyeleti szolgáltató azt mondja az ügyfélnek hogy hívja a szerelõjét, a szerelõ pedig azt mondja hogy hívja a távfelügyeleti szolgáltatót a hiba elhárításához. Ez a mostani helyzetben nagyon sok problémát okoz az ügyfelek számára. Nálunk ezt egykézbõl megkapja! 
 
 

 
Hívjon a +36 34 200 373-as vagy a +36 20 333 77 88-as telefonszámon, és néhány napon belül biztonságba tudhatja családját, értékeit.

  
www.lakasriaszto-komarom.hu