Lakasriaszto-komarom.hu - Riasztó - távfelügyelet Komárom, Kisbér, Ács, Almásfüzitõ és vonzáskörzetében.
         
 


Telefonos ügyfélszolgálatunkhívjon minket:
 
+36 34 200 373
+36 20 333 77 88

 
 
Lakásriasztók

A lakásriasztó napjaink sok más termékéhez hasonlóan árucikk a piacon. Viszont mi nem tekinthetünk rá így! Fontos követelményeknek kell megfelelnie ahhoz, hogy a legnagyobb biztonságot nyújtsák és Ön, mint felhasználó, maximálisan elégedett legyen vele. Most pedig lehet, hogy ki fogom ábrándítani!
 
   

 

         
 

Nincs olyan riasztóberendezés csomag, ami minden lakáshoz, irodához egységesen illeszkedik! Sõt, tovább megyek! Néhány helyen önnmagában semmitõl sem véd meg egy riasztórendszer. Ahány ház, annyi szokás. Ez tökéletesen ráillik a lakásriasztókra is. A legnagyobb biztonságot úgy érhetjük el, ha felmérjük az épület adottságait, a lakók szokásait és ennek megfelelõen alakítjuk ki a védelmet. Nyaralókban, ritkán lakott területeken nincs sok értelme kültéri hang és fényjelzõnek, hisz nincs aki felfigyeljen rá. Ott más kiegészítõkkel kombinálva védhetjük meg értékeinket Sokminden múlik a technikán, de az még nem minden a 100%-os védelemhez távfelügyelet is szükséges
Mielõtt riasztóberendezést szereltetne, feltétlenül kérje ki szakember tanácsát!

 
 
 

 
Személyes megbeszélésért hívja a következõ számok egyikét: +36 34 200 373 vagy +36 20 333 77 88. Helyszni felmérést díjmentesen végzünk!

  
 

Mivel szóba került a technika, érdemes róla megemlíteni néhány dolgot. A téves riasztások kellemtlenek lehetnek a tulajdonosok, de még a szomszédok számára is. Amennyiben megszokottá válik egy-egy vaklárma, egy idõ után tudomást sem veszünk róla. Megszokjuk, aztán egy valódi jelzést nem ismerünk fel. Ne bízza lakása, értékei védelmét megbízhatatlan technikai eszközökre!
Továbbá számoljonl azzal is, hogy krízis helyzetben teljesen másképp viselkedünk, mint a megszokott hétköznapokbanl. Egy túlbonyolított kezelõvel rendelkezõ berendezés zavart okozhat, kezelésképtelenné teheti adott szituációban. Mielõtt riasztóberendezést szereltet otthonába, nyaralójába, vagy irodájába, gondoljon a leírtakra! Válasszon olyan védelmi rendszert, amit könnyû kezelni és nincsenek túlbonyolított funkciói. 
 
 

 
Hívjon a +36 34 200 373-as vagy a +36 20 333 77 88-as telefonszámon, és néhány napon belül biztonságba tudhatja családját, értékeit.

  
www.lakasriaszto-komarom.hu